Välkommen till en av Sveriges...
90 mest besökta privatbloggar i kategorin Utbildning
(Bloggportalen, feb-13)
2000 mest besökta privatbloggar alla kategorier
(Bloggportalen, dec-12)

Vi riktar ett stort och varmt tack till alla våra läsare!

Nu hittar du oss också på: Facebook och Twitter (Gå gärna in och Gilla/Följ oss)

lördag 12 januari 2013

Tecknar du? Vill du bli bättre? Idag börjar det!

Idag tar vårt företag ett nytt spännande och inspirerande steg i och med den nya kreativa gemenskap vi startar på Facebook: Teckna bättre. Så här har vi valt att beskriva den. Varmt välkomna att gilla, titta, dela med er av era bilder och lära er hur de ska kunna bli ännu bättre:
Välkommen till en sida för alla som tycker om att teckna/måla och vill bli bättre på det. Posta dina teckningar eller målningar här och få kommentarer och feedback från andra eller en erfaren tecknare.
Beskrivning
Välkommen

Det här är en sida för alla som tycker om att teckna/måla och vill bli bättre på det. Posta dina teckningar eller målningar här och få kommentarer och feedback från andra eller en erfaren tecknare.

Teckna/måla i valfritt medium - allt från blyerts till digitalt - och posta. Konstnärer på alla nivåer, från nybörjare till proffs är varmt välkomna

Du kan även gratis få svar på frågor om teckning och feedback på dina teckningar av Magnus. Magnus är en erfaren tecknare/illustratör/konstnär/leg. lärare som bland annat gjort bilder för olika böcker, spelprojekt, institutioner, artister samt porträtt åt privatpersoner. Hans bilder har antagits till och återfinns på "Epilogue - Sci-Fi and Fantasy at its best". Han har erfarenhet från att ha undervisat grundskoleelever i teckning och har även en välbesökt blogg om kreativ utveckling.

Magnus kommer att svara på frågor och ge feedback i mån av tid. Dessa svar kommer att postas på bloggen "MF Hand & Heart", vars webadress hittas nedan.

Teckna på och tveka inte att höra av dig om det är något du vill ha hjälp med.

Ett mästerverk börjar med ett enda streck...

2 kommentarer:

 1. Sv: Hej! Kul att titta in här på er kreativa sida! Det är alltid spännande att stöta på andra som tecknar och målar! :) Vad mycket fint ni gör! Och det senaste projektet låter intressant! Ska kolla in på facebook. :)

  Mvh
  Sara och Johanna
  geminaarts.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hej, tack så mycket. Vad roligt att ni tycker om sidan, det vi gör och vårt nystartade projekt. Vi instämmer till fullo, det är alltid väldigt inspirerande och berikande att komma i kontakt med andra kreativa personer :)

  Ser fram emot att ses på Facebook - posta gärna bilder antingen för att visa upp eller för att ge utrymme för konstruktiv kritik och feedback, om ni vill.

  Lycka till med bloggen och företaget - vi följer er med spänning :)

  SvaraRadera