Välkommen till en av Sveriges...
90 mest besökta privatbloggar i kategorin Utbildning
(Bloggportalen, feb-13)
2000 mest besökta privatbloggar alla kategorier
(Bloggportalen, dec-12)

Vi riktar ett stort och varmt tack till alla våra läsare!

Nu hittar du oss också på: Facebook och Twitter (Gå gärna in och Gilla/Följ oss)

fredag 30 november 2012

"Där livet börjar" 7

Dagens utdrag ur romanprojektet "Där livet börjar".

Alla tankar och funderingar snurrade runt i henne och fick tiden att gå snabbt. Hon bytte från tåg till buss och innan hon visste ordet av var det dags att kliva av för att gå den korta biten hem. Hon hann knappt sätta ner båda fötterna i asfalten förrän den obehagliga - men välkända - känslan dök upp i maggropen. Han var där. Om det nu var en han. Hon visste inte men hade ändå fått känslan av att det var en man som förföljde henne. Någonstans i hennes närhet fanns han och följde varje steg hon tog. Varje rörelse hon gjorde. Hon kunde se för sitt inre hur han gömde sig inne i skuggorna och hur han rörde sig likt en vålnad för att inte bli upptäckt.

Frida har nu kommit drygt halvvägs in i romanen och den börjar verkligen ta form. Många lösa trådar som hänger i luften - och fler kommer det att bli - som senare ska knytas ihop på ett för läsaren trovärdigt sätt.
Magnus läser efterhand som Frida skriver och gör små redigeringar redan nu. För att han lättare ska kunna se det ur en läsares perspektiv vet han ingenting om den fortsatta handlingen utan läser varje ny del med stor spänning.
Arbetet med att få den klar fortsätter och skrivglädjen blir bara större för var dag som går. För varje nytt ord som skrivs ner.
Förhoppningarna om att få den utgiven är höga och vi tror båda två att så kommer bli fallet.

Passar på att önska alla besökare en riktigt trevlig helg och en Glad första advent!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar